Linnakallio - makupala maaseudulla
M a k u p a l a   m a a s e u d u l l a
Linnakallio Facebookissa!
Linnakallio - makupala maaseudulla

Saunat

Savusauna on yksi Linnakallion vetonauloista. Ensimmäinen savusauna nousi lammen rantaan jo 1990-luvun alkupuolella ja siitä lähtien se on kuulunut vahvasti Linnakallion tarjoamiin virkistyspalveluihin. 
Savusauna lammen rannalla
Savusauna

Savusauna

Perinteisen hirsisen savusaunan lauteille mahtuu kerralla toistakymmentä henkeä. Saunarakennuksessa on pukuhuoneet ylhäällä ja alhaalla. Ei suihkua, peseytymiseen käytettävissä pesuvateja. Savusaunan vieressä on kirkasvetinen metsälampi, joka on kaivettu alueelle ja saa vetensä lähteistä. Sinne on hyvä pulahtaa saunan tai matkan jälkeen virkistäytymään. Savusaunan laiturin päässä lammen syvyys n.120cm

Yleiseen vuoroon ovat tervetulleita kaikki

Linnakallion savusauna on kuuma joka keskiviikko ja sunnuntai-ilta klo 17.30 eteenpäin, niin kesällä kuin talvellakin. Talvella saunavuorot ovatkin erityisesti avantouimareiden suosiossa. Hinta aikuisilta 6e, lapset 3e. Maksu saunalla lippaaseen, varaa mukaan pikkurahaa!
Yleiselle vuorolle ovat tervetulleita ihan kaikki!

Tilaussauna

Savusauna on suosittu lisä monenlaisiin yksityistilaisuuksiin.  Saunassa riittää makoisia löylyjä useiksi tunneiksi, joten kiire ei ole mihinkään. Tilaussauna 150 e, ei henkilö- tai aikarajaa. Saunan saa aina löylyvalmiina!

Savusaunan kyljessä sijaitsee myös n.10 hengen alumiinisisuksinen palju, jonka saa halutessaan tilata kylpyvalmiina pakettiin mukaan.
Paljun hinta 120e. 


Rantasauna / kesäsauna

Lammen vastarannalta löydät  jatkuvalämmitteisen rantasaunan, tilaa n.10 hengelle. Käytössä kesäaikaan. Laituri. (Huom! lammen syvyys laiturin päässä n.2 metriä, äkkisyvä. Ei pienille lapsille). Erillinen pukuhuonerakennus. Käynti saunalle Talustorpan vierestä. Sauna löylyvalmiina 70e, omalla lämmityksellä hintaan 45e.