Linnakallio - makupala maaseudulla
M a k u p a l a   m a a s e u d u l l a
Linnakallio Facebookissa!
Linnakallio - makupala maaseudulla

Saunat

Savusauna on yksi Linnakallion vetonauloista. Ensimmäinen savusauna nousi lammen rantaan jo 1990-luvun alkupuolella ja siitä lähtien se on kuulunut vahvasti Linnakallion tarjoamiin virkistyspalveluihin. 
Savusauna lammen rannalla
Savusauna


Perinteisen hirsisen savusaunan lauteille mahtuu kerralla toistakymmentä henkeä. Saunarakennuksessa on pukuhuoneet ylhäällä ja alhaalla. Ei suihkua, peseytymiseen pesuvateja. Savusaunan vieressä on kirkasvetinen ja puhdas lampi, joka on rakennettu alueelle ja saa vetensä lähteistä. Sinne on hyvä pulahtaa saunan tai matkan jälkeen virkistäytymään. Savusaunan laiturin päässä lammen syvyys n.130cm

Yleiseen vuoroon ovat tervetulleita kaikki

Linnakallion savusauna on kuuma joka keskiviikko ja sunnuntai-ilta klo 17.30 eteenpäin, niin kesällä kuin talvellakin. Talvella saunavuorot ovatkin erityisesti avantouimareiden suosiossa. Hinta aikuisilta 6e, lapset 3e. (maksu saunalla lippaaseen, varaa mukaan pikkurahaa!)

Tilaussauna

Savusauna on suosittu esimerkiksi nais- ja miesporukoiden kesken, tai vaikka yritysten työntekijöiden illanvietoissa. Saunassa riittää makoisia löylyjä useiksi tunneiksi, joten kiire ei ole mihinkään. Tilaussauna 150 e, ei henkilö- tai aikarajaa.

Savusaunan kyljessä sijaitsee myös n.10 hengen palju, jonka saa halutessaan tilata kylpyvalmiina pakettiin mukaan. Paljun hinta 120e. 

"Pikkusauna"

Lammen vastarannalta löydät myös jatkuvalämmitteisen rantasaunan, tilaa n.10-15 hengelle. Käytössä kesäaikaan. Laituri. (Huom! lammen syvyys laiturin päässä n.2 metriä, äkkisyvä. Ei pienille lapsille).