MUUNNELTAVAT TILAT
PIENIIN JA SUUREMPIIN JUHLIIN

Oli juhlasi sitten pienet tai suuret,
älä epäröi kysyä meiltä apua!
Monipuoliset tilamme mahdollistavat monenlaiset kokonaisuudet.
Olemme saaneet paljon kiitosta onnellisilta hääpareilta ja juhlijoilta niin paikasta kuin palveluistakin.

HÄÄT

Hää- ja juhlapaikkana Linnakallio on lyömätön.
Rauhallinen, luonnonläheinen ympäristö tarjoaa ihanat puitteet rakkaudentäyteisen juhlan luomiseen. Monipuoliset tilamme mahdollistavat sen, että voitte järjestää sekä pienet että suuremmatkin juhlat meillä. Ja samalta alueelta löytyy paikat niin vihkimiselle kuin itse juhlimisellekin - sekä tarvittaessa myös majoitukselle.
Entäpä juhlienne jatkot, onko niille tarvetta? Olisiko idyllinen savusauna ja iltapala nuotion ääressä teidän tyylinne juhlia?

Olemme vuosien varrella päässeet näkemään paljon erilaisia, ihania hääjuhlia: persoonallisia ja perinteisiä, pienellä sekä vähän isommalla budjetilla järjestettyjä.
Kesä on vuodesta toiseen suosituin ajankohta häiden viettoon. Jos tekin haluaisitte juhlia kesällä, kannattaa olla ajoissa liikenteessä, sillä kesän viikonloppuihin alkaa tulla kyselyitä viimeistään 1,5 vuotta ennen.
Peruutuksia kannattaa silti kysyä myös lähempänä.
Tunnelmalliset häät järjestyvät Linnakalliolla kuitenkin myös kesäsesongin ulkopuolella: Hämärtyvissä illoissa ja keskitalven seesteisyydessä luovat kauniit kynttilät ja säihkyvät valosarjat aivan oman tunnelmansa. Monet juhlavieraistanne voivat olla iloisia päästessään juhlimaan perinteisen juhlasesongin ulkopuolella – keskellä kaamosta on ihanaa tulla ihmisten pariin juhlimaan!

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme, siitä se lähtee!

"Kaikki sujui niin hienosti,
että ei kyllä parempaa hääpäivää olisi voinut toivoakaan"

TILAT

Kaksi isointa taloamme, Kruunu ja päärakennus eroavat juhlatiloina niin istumapaikkojen kuin tunnelmankin suhteen. Jos kaipaat ihan pientä simppeliä kokoontumistilaa,
kurkkaa Torppa-mökkimme!

"Aivan ihanaa, että Linnakalliolta löytyy niin upeat puitteet juhlaan
ja vaikka mihin muuhun!"

KIRKOT

Linnakallion alueelta löydät kaksi omaleimaista kirkkoa. Tunnelmallinen riihikirkko on siunattu käyttöön vuonna 1995, ja uudempi pahkakirkko on vihitty käyttöön vuonna 2009.

Molemmat kirkot ovat käytettävissäsi mikäli suunnittelet esimerkiksi vihkimisen tai kastetilaisuuden järjestämistä. Ne sopivat hyvin myös erilaisten retkihartauksien viettämiseen ja tarjoavat suojan yksinäisille mietiskelijöille sekä seurakunnan tilaisuuksille.
Kirkot ovat herättäneet käyttöönotoistaan saakka laajalti kiinnostusta ja niissä vierailee vuosittain paljon kävijöitä.

Pahkakirkko

Komean, hirsirunkoisen kirkon koristeluun on käytetty valtava määrä Venäjän puolelta Karjalasta tuotuja pahkoja. Kirkko on rakennettu talven 2008-2009 aikana. Tähän Suomen ainoaan pahkakirkkoon kannattaa todella käydä tutustumassa!
Istumapaikkoja kirkossa on noin 100 hengelle, joista osa parvella.
Poljettava urkuharmonia. Virsikirjoja. Sähköt, ei lämmitystä.

Kirkko sijaitsee päärakennuksen vieressä, jonne johtaa kesäisin myös kävelypolku pienen sillan kautta.

Riihikirkko

Vanhaan riiheen rakennettu riihikirkko sijaitsee kauempana Pahkakirkosta, mäntymetsän suojassa. Istumapaikkoja Riihikirkossa on noin 40 hengelle. Kirkossa on poljettava harmooni sekä virsikirjat. Tunnelmallisen ja hiljaisen kirkon alttaritauluna toimii risti-ikkuna. Kynttilät tuovat valoa ja tunnelmaa. Ei sähköjä eikä lämmitystä.

RIIHIKIRKON VIRSI
Jumala, sinun eteesi nyt tämä kansa on hiljentynyt.
Ole kanssamme meit´siunaten.
Katso puoleemme armahtaen.
Ole turvamme,auttajamme tällä maisella matkallamme.

Asta Koutonen