RAUHOITTAVA YMPÄRISTÖ
KAIKENLAISIIN KOKOONTUMISIIN

Olipa porukkanne sitten pieni tai vähän isompi,
meiltä löytyy mahdollisuudet erilaiseen kokousympäristöön!
Välillä kannattaa unohtaa tuttu työpaikan kokoushuone ja tehdä hyviä päätöksiä inspiroivammassa ympäristössä:
meillä voit helposti pitää myös kävelykokouksen, nuotiokokouksen tai saunakokouksen!
Perinteisempi, pöydän ääressä tapahtuva paperinpyöritys kannattaa joka tapauksessa hetkeksi katkaista maistuvan buffetpöydän ääressä, nauttimalla välikahvit mustakylkisestä pannusta nuotion äärellä tai pikku happihyppelyllä linnunlaulussa.
Mikä parasta ja kehutuinta; kaiken tämän voit helposti tehdä täysin oman tiimin kesken ilman häiriötekijöitä, ylimääräisiä ärsykkeitä ja keskeytyksiä.

Kokoustiloiksi sopivat sisätilat:

Päärakennuksen alakerran 100 hengen sali. Toimii myös pienemmällä väkimäärällä! Lisätilaa tai pienryhmätilan antaa tarvittaessa yläkerran 20+ hengen sali.
Ruokailu/kahvitus tapahtuu samassa salissa.
Salissa iso valkokangas ja videotykki. Langaton nettiyhteys.

Kruunun 40 hengen sali. Toimiva myös 10-20 hengen ryhmille.
Ruokailu/kahvitus tapahtuu yleensä samassa salissa, mutta mahdollisuus käydä ruokailemassa myös päärakennuksessa.
Valkokangas ja videotykki. Langaton nettiyhteys.
Huom.Kruunu ei käytössä tammi-maaliskuussa.

Torppa-mökki

Torpan tupakeittiössä on pitkä 16 hengen pöytä, joten se sopii mainiosti pienille ryhmille myös kokouksiin. Tilaan on saatavilla videotykki ja valkokangas. Ei nettiyhteyttä.
Tupakeittiössä voit keitellä kokouskahvit halutessasi itsekin.
Mahdollinen ruokailu tapahtuu yleensä juhlataloissamme 400 metrin päässä, joten ruokailun alle saa juuri sopivan happihyppelyn.
Torpassa on myös kuusi vuodepaikkaa, mikäli haluatte venyttää kokouspäivää seuraavan vuorokauden puolelle. Ja lisäpaikkoja löytyy toisesta mökistä!

Tervetuloa kokoustamaan mustikkamättäiden keskelle!

Lisäpalvelut:

Kaikkiin kokouspäiviin voi yhdistää myös riihisavusaunan tai jatkuvalämmitteisen puusaunan löylyttelyt. Riihisavusaunan terassilla on myös 10 hengen palju, jonka saa halutessaan pakettiin mukaan.
Myös nuotiopaikkoja kannattaa hyödyntää, samoin yhteistyökumppaneidemme virkistys- ja ohjelmapalveluita kuten metsäjoogaa, unelmakartan laatimista, liikunnallisia ryhmätehtäviä tai vaikka taidetyöpajaa.
Keksitään yhdessä juuri teidän tiimillenne sopiva ohjelma, joten älä epäröi kysyä!


Unohda tylsät pasteijat & paperimukit ja tule inspiroivan luonnon ääreen viettämään kokousta, tiimipäiviä ja virkistyspäiviä!